Domènec Forns Advocats

  Granollers

Bufet d'advocats a Granollers.  Fundat per Domènec Forns Casacuberta el 1986 per tal d'oferir assessorament jurídic integral en el marc legal més. Per aquest objectiu s'associa a un equip advocats...

Este Abogado todavía no ha recibido ninguna valoración

¿Has sido su cliente?

Haz una valoración

  • Logodf

Más Información

Bufet d'advocats a Granollers.  Fundat per Domènec Forns Casacuberta el 1986 per tal d'oferir assessorament jurídic integral en el marc legal més. Per aquest objectiu s'associa a un equip advocats experts i capaços de donar solucions a les problemàtiques més exigents i variades. Oferim un servei legal amb cura i professionalitat.

Som especialistes e dret civil, dret administratiu i dret urbanísitc. Comptem amb el servei d'un economista i també el d'un advocat per a realitzar amb autonomia les operacions que ho requereixen; a demés, estem habilitats com a d'administradors concursals. 

Domènec Forns Advocats garanteix un servei expert i atent a les necessitats de les persones, empreses i administracions públiques. El nostre objectiu és oferir un servei personalitzat a cada sensibilitat i necessitat des de l'assessorament, la defensa legal i la direcció lletrada de procesos complexes. Confiï en la nostra firma professional per un servei de referència a la comarca del Vallès Oriental. 

Truca al 93.879.00.01 i concerta una visita amb nosaltres ja. 

Seguir leyendo ...

Especialidades

  • Derecho Urbanístico
  • Contencioso Administrativo
  • Derecho de Familia

Localización

Avenida del parque 5, 4o 3a 08402

Granollers,

Barcelona Provincia

España

Servicios

Tipo de clientes
Disponibilidad
Idiomas

ACTIVIDAD LEXDIR

NIVEL DE CONTRIBUCIÓN
2/20

1 contribuciones

1 Respuestas
0 votos útiles
0 mejor respuesta
0 Abogados deacuerdo

Quiero separarme de mi pareja porque no nos entendemos

Buenos días, Si no estan casados o en situación de pareja de hecho, entiendo que su interés debería estar en el cuidado de su hija. Para asegurar-lo les interesa la redacción de un convenio de paternidad para planificar la responsabilidades de los progenitores y liquidar los bienes que tengan...

0 Guías
0 votos útiles