Advocat Gestor Patrimoni Barcelona DOMUSVIA

25è aniversari. Som joves, innovem
  Barcelona

Més de dues dècades assessorant a persones i empreses. Vint-i-cinc anys de treball que han configurat el caràcter de la nostra firma, especialitzada en dret privat i gestió i administració de patrimonis.

Este Abogado todavía no ha recibido ninguna valoración

¿Has sido su cliente?

Haz una valoración

Votos útiles 1 Mejores respuestas 1
Votos útiles 0
  • Advocat Fermín Martínez-Santos
  • Recepción
  • Detalle
  • Sala juntas

Más Información

Des dels inicis de l'actual DOMUSVIA ens hem centrat en assessorar als nostres clients en tots aquells assumptes que han pogut aparèixer en les seves vides i que ha calgut atendre: revisió o realització de contractes de lloguer o venda; reclamacions de deutes o indemnitzacions per accident, acomiadament, etc; separacions i divorcis; herències ... En paral·lel i per atendre les seves peticions, vam decidir crear una nova àrea especialitzada en la gestió i administració patrimonial que, amb el pas dels anys, ha ampliat el seu porfoli oferint servei d'administració de comunitats i gestió de patrimonis de persones i empreses, ja sigui dels lloguers dels seus pisos o locals, ja assessorant en la compra o venda d'immobles, tant de client nacional com estranger.

En el desenvolupament dels encàrrecs professionals ens vam marcar com a objectiu ser clars i eficients per donar tranquil·litat i seguretat als nostres clients. Incorporem eines informàtiques i tecnologia d'avantguarda per facilitar la consecució d'aquests objectius i vam aconseguir a el temps una millor experiència tant per als que ens confien els seus assumptes com per al nostre equip. En els últims temps, conciliació laboral, reunions virtuals, accés d'informació en el núvol, gestors de comunicacions i altres recursos similars faciliten i milloren el nostre treball.

Superat el primer quart de segle, vam iniciar un altre cicle amb il·lusions renovades per seguir al seu costat. Gràcies per acompanyar-nos.

DOMUSVIA

Seguir leyendo ...

Especialidades

  • Derecho Inmobiliario
  • Derecho de la Vivienda
  • Derecho de Familia
  • Derecho Civil General
  • Derecho de Sucesiones y Donaciones
  • Reclamaciones de Impagados
  • Responsabilidad Civil

Localización

Independencia, 302 08026

Barcelona,

Barcelona Provincia

España

Servicios

Tipo de clientes
Disponibilidad
Idiomas

ACTIVIDAD LEXDIR

NIVEL DE CONTRIBUCIÓN
3/20

3 contribuciones

3 Respuestas
1 votos útiles
1 mejor respuesta
0 Abogados deacuerdo

Inquilino saliente de contrato de alquiler

Buenas tardes. Las relaciones internas entre inquilinos, no vinculan al propietario. Así, por ejemplo, si el pago de la renta no fuera realizado, el propietario podría reclamar a quienes aparecieran en el contrato, continúen o no viviendo en el piso, según lo pactado. Por ello, no es necesaria l...

0 Guías
0 votos útiles

LOGROS

Certificado: