ADVOCAT LABORAL i SEGURETAT SOCIAL i FAMILIA Girona i Figueres - Santiago Perez

Advocat des de l'any 1993.
  Girona

Assistència personalitzada.

  • Perfecto

    Me ayudo en mi despido y gracias a él no me engañaron. Muchas gracias

    Realizada por (Anónimo)

Votos útiles 13 Mejores respuestas 5
Votos útiles 13

Más Información

Benvinguts al despatx de l'advocat Santi Pérez, un professional amb més de 30 anys d'experiència en el camp del Dret a la província de Girona. Amb dedicació a les àrees crucials del Dret del Treball, Dret de la Seguretat Social, Dret de Família i Successions, l'advocat Santi Pérez ofereix una resposta i actuació legal de primer nivell per a clients de tota la província de Girona.

La prioritat d’aquest despatx és proporcionar el millor servei basat en l’atenció personal, la honestedat  i la professionalitat. L'advocat Santi Pérez destaca per la seva integritat i compromís amb els seus clients procurant sempre la millor resposta a cada qüestió legal o judicial. El servei integral a la persona és la vocació d'aquest despatx.

Amb una profunda comprensió de les lleis i la jurisprudència aplicable a cada cas i una experiència àmpliament reconeguda des de l’any 1993 a Girona, el despatx de l'advocat Santi Pérez és la opció de confiança per a totes les qüestions legals o judicials relacionades amb el Dret del Treball, Dret de la Seguretat Social, Dret de Família i Successions.

Cada cas és tractat amb la màxima dedicació i atenció personalitzada procurant que cada persona rebi la millor resposta i la millor resolució al seu problema.  

Confia en l'experiència del despatx de l'advocat Santi Pérez, contacta-hi i descobreix com t'ajuda en les teves qüestions legals o judicials.

Seguir leyendo ...

Especialidades

  • Derecho del Trabajo
  • Derecho de la Seguridad Social
  • Derecho de Familia

Localización

C/ Santa Eugènia núm. 68 de 17005 - Girona 17005

Girona,

Girona Provincia

España

Servicios

Tipo de clientes
Disponibilidad
Idiomas

ACTIVIDAD LEXDIR

NIVEL DE CONTRIBUCIÓN
10/20

277 contribuciones

209 Respuestas
13 votos útiles
5 mejor respuesta
0 Abogados deacuerdo

Cambio de titular de perro

Deberá presentar la correspondiente solicitud ante su Ayuntamiento acreditando la venta o donación del perro.

68 Guías
13 votos útiles

Dret a pensió de viduïtat de victima de violència de gènere de parella de fet

Pot tenir dret a la pensió de viduïtat la persona víctima de violència de gènere que no compleix el requisit de convivència si compleix els altres requisits. Així ho indica la Sala Social del Tribunal Suprem en les seves sentencies de 14 d'octubre de 2020 i de 25 de gener de 2024,

LOGROS

Premio:
Asociación: