Alícia Furtià advocada

  Girona

Advocada especialitsta en família, sòcia fundadora del despatx d'advocats i professora de dret civil de la Universitat de Girona. * Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona i especialitz...

Este Abogado todavía no ha recibido ninguna valoración

¿Has sido su cliente?

Haz una valoración

  • Logo-nou-despatx

Más Información

Advocada especialitsta en família, sòcia fundadora del despatx d'advocats i professora de dret civil de la Universitat de Girona.

* Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona i especialitzada en dret civil i dret de família per la Universitat de Barcelona on ha cursat un Postgrau en Dret Civil Català i el Màster en dret de família i de la Infància.

* Curs d’especialització en la jurisdicció de menors.
* Curs d’especialització per a la intervenció lletrada en matèria de violència   de Gènere.
* Especialització en dret matrimonial canònic impartit per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona i el Tribunal Eclesiàstic del Bisbat de Girona.

Si vols constituir-te en parella de fet o si pel contrari vols tramitar una separació, un divorci o una nul·litat eclesiàstica, consulta una advocada especialitzada. Àmplia experiència en filiació, en custodia compartida i modificacions de conveni. Especialista en protecció dels infants i adolescents, en dret penal, del menor, violència domèstica, i de gènere.  En redacció de contractes, reclamació de deutes i arrendaments. Liquidació d’herències i redacció de testaments.

Seguir leyendo ...

Especialidades

  • Derecho Civil

Localización

carretera Barcelona, número 5 1r 1B 17002

Girona,

Girona Provincia

España

ACTIVIDAD LEXDIR

NIVEL DE CONTRIBUCIÓN
0/20

0 contribuciones

0 Respuestas
0 votos útiles
0 mejor respuesta
0 Abogados deacuerdo
0 Guías
0 votos útiles