Batllori Advocats

  Girona

Els professionals del despatx combinem experiència i joventut, ens apassiona la nostra feina, i busquem una formació i actualització contínues per tal d´assolir una creixent especialització en l...

Este Abogado todavía no ha recibido ninguna valoración

¿Has sido su cliente?

Haz una valoración

  • Logo%20batllori%20advocats

Más Información

Els professionals del despatx combinem experiència i joventut, ens apassiona la nostra feina, i busquem una formació i actualització contínues per tal d´assolir una creixent especialització en les matèries que tractem. Tenim una clara vocació per la docència universitària en matèries jurídiques.

Per nosaltres el més important és la satisfacció total del client. Per això actuem en defensa dels seus interessos, mirant sempre de buscar la millor solució pel client en els assumptes que ens confia. El tracte amb el client es basa en la transparència i l´atenció personalitzada i propera. Sabem escoltar, ens identifiquem amb els problemes i inquietuds del client i tenim clar que el més important de cada assumpte és la persona que hi ha al darrera.

Els nostres professionals són persones amb valors, persones involucrades a la societat, persones que creuen en un món més just. Creiem en la responsabilitat social com a eina de creació de valor a la nostra societat.

Seguir leyendo ...

Especialidades

  • Derecho Mercantil
  • Derecho Civil

Localización

Gran Via De Jaume I, 42 17001

Girona,

Girona Provincia

España

ACTIVIDAD LEXDIR

NIVEL DE CONTRIBUCIÓN
0/20

0 contribuciones

0 Respuestas
0 votos útiles
0 mejor respuesta
0 Abogados deacuerdo
0 Guías
0 votos útiles