Albert Toy i Bohigas, Advocat

  Girona

Albert Toy i Bohigas és un advocat associat a "Girolex · Espai Jurídic" de Girona que ofereix serveis jurídics principalment en les matèries de dret laboral, civil i penal. La seva àmplia experièn...

Este Abogado todavía no ha recibido ninguna valoración

¿Has sido su cliente?

Haz una valoración

  • Logo200

Más Información

Albert Toy i Bohigas és un advocat associat a "Girolex · Espai Jurídic" de Girona que ofereix serveis jurídics principalment en les matèries de dret laboral, civil i penal. La seva àmplia experiència sobretot en l'àmbit del dret laboral fa que sigui una garantia alhora d'aportar sol·lucions satisfactòries al client.

El despatx ofereix al client una atenció global personalitzada, de qualitat i de confiança amb compromís i transparència. Defensem els interessos del client amb els principis de llibertat i independència donant la resposta legal òptima per aconseguir la millor opció en la resolució del conflictes.

Així mateix, compta amb col·laboradors tant de l'àmbit professional legal com d'altres àmbits per abastar tots els camps necessaris per al desenllaç del problema.

Seguir leyendo ...

Especialidades

  • Derecho de Familia
  • Derecho Laboral
  • Procesal Penal

Localización

Carrer del Riu Güell, 4 B 17001

Girona,

Girona Provincia

España

Servicios

Tipo de clientes
Disponibilidad
Idiomas

ACTIVIDAD LEXDIR

NIVEL DE CONTRIBUCIÓN
1/20

1 contribuciones

1 Respuestas
0 votos útiles
0 mejor respuesta
0 Abogados deacuerdo

Si la empresa que cambia de nombre y dueño

Por lo que comenta, podría tratarse de una sucesión de empresa, regulada en el art. 44 del Estatuto de los trabajadores. El cambio de titularidad de la empresa no extingue la relación laboral y el nuevo empresario se subroga en los derechos y obligaciones y de seguridad social. La subrogación en ...

0 Guías
0 votos útiles