ATRESADVOCATS

  Reus

ATRESADVOCATS es un despacho multidisciplinar basado en la experiencia, especialización, el trabajo constante, la atención personalizada y la voluntad de excelencia. En ATRESADVOCATS sabemos que ...

Este Abogado todavía no ha recibido ninguna valoración

¿Has sido su cliente?

Haz una valoración

Votos útiles 1
Votos útiles 0
  • 300927_185706304831702_170880672980932_462565_7247459_n

Más Información

ATRESADVOCATS es un despacho multidisciplinar basado en la experiencia, especialización, el trabajo constante, la atención personalizada y la voluntad de excelencia. En ATRESADVOCATS sabemos que las personas, las empresas y las instituciones que requieren nuestros servicios son exigentes, y que su plena satisfacción será nuestra mejor carta de presentación.

Despacho profesional integrado por los abogados CARLES FERRER FERRE, AITOR MACIAS PERIANES y FRANCESC ARTERO JUAN.

CARLES FERRER FERRE és llicenciat en Dret per la UAB i advocat en exercici dels col·legis de Reus des de 1990 i Tarragona des de 1993. Especialitzat en Dret Penal, Dret Civil, Dret Matrimonial. Mediador Familiar i en l'àmbit del dret privat. És professor dels mòduls Penal, Deontologia Professional i Torn d'Ofici del Màster d’Accés a l’Advocacia que organitzen la URV i els col·legis de Tarragona, Reus i Tortosa. Des de 2007 és vicedegà del Col·legi d’Advocats de Reus. Va ser President del Grup d'Advocats del Col.legi d'Advocats de Reus. Des del desembre de 2011 és Vocal del Consell Assessor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus.

AITOR MACIAS PERIANES és llicenciat en Dret per la URV i advocat en exercici del col·legi professional de Reus des de 2005. Especialitzat en Dret Penal, Dret Penitenciari i Dret Matrimonial. L’any 2010 va obtenir el Diploma d’Estudis Avançats (DEA) de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV pel seu estudi sobre la reparació del dany en el Codi Penal. Va ser President del Grup d'Advocats Joves del Col.legi d'Advocats de Reus.

FRANCESC ARTERO JUAN és llicenciat en Dret per la UAB i advocat dels col·legis de Barcelona i Reus des de 1994. Especialitzat en Dret Administratiu, Dret Ambiental i Dret Immobiliari. És Màster en Dret Local i Postgrau en Gestió Local, amb llarga experiència directiva en l’administració municipal. Des de 2003 és professor associat de l’Àrea de Dret Administratiu de la URV.

Seguir leyendo ...

Especialidades

  • Derecho de Familia
  • Derecho Penal Común
  • Procesal Civil

Localización

Av. Marià Fortuny, 87, 2a 43203

Reus,

Tarragona Provincia

España

Servicios

Tipo de clientes
Disponibilidad

ACTIVIDAD LEXDIR

NIVEL DE CONTRIBUCIÓN
5/20

10 contribuciones

10 Respuestas
1 votos útiles
0 mejor respuesta
0 Abogados deacuerdo

Prescripción de orden de alejamiento

Dependerá de lo que dicha la resolución judicial en que se haya adoptado. En algunas es por un periodo determinado y en otras hasta que no termine el procedimiento penal.

0 Guías
0 votos útiles

Abogado asociados

Carles Ferrer Ferré



Aitor Macías Perianes



Francesc Artero Juan



Recomendaciones de otros Profesionales:

0 Recomendaciones